Wie zijn we?

Examencommissie.com is onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs. Het Centrum voor Afstandsonderwijs bereidt jongeren perfect voor op de examens van de Examencommissie in Brussel, vroeger bekend als middenjury. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een onafhankelijke opleidingsverstrekker die geen deel uitmaakt van de Examencommissie zelf. De school is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd als dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

 

Wie zijn diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling kan zich aansluiten bij de erkende beroepsvereniging Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO in België. Tot slot werkt onze school nauw samen met het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, wat betekent dat je aan deze onderwijsinstellingen verder kan studeren of vrijstellingen kan bekomen.

Missie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs faciliteert jouw kennisverruiming en zelfontwikkeling, met een toegankelijke en betrouwbare aanpak. Je wordt doelgericht begeleid om het optimale uit jouw opleiding en professionele carrière te halen. Altijd en overal, want op afstand studeren is bovenal flexibel.

Visie

Om je professionele groei te ondersteunen en begeleiden kies je uit een ruim aanbod van praktijkgerichte cursussen om zelfstandig, samen met een persoonlijke online docent en de mogelijkheid tot een stage, de nodige ervaring op te doen en van je droomjob meteen realiteit te maken!

Ontstaan van examencommissie.com

Het begon allemaal...

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen op afstand, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag de dag.

Dit vertaalt zich verder naar meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten wereldwijd.

We zijn geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving.

Centrum voor Afstandsonderwijs is zo momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Op die manier maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en een betere toekomst voor iedereen mogelijk!

Belenus Group

Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.