Als je zelf alle boeken moet zoeken ben je dagen bezig. Puur tijdsverlies noem ik dat. Hier krijg je direct een cursus waar alleen dingen in staan die je echt nodig hebt.

Hanna D.B. uit Gent

Thuis leren heeft voor mij alles veranderd. Ik moest niet meer naar die lastige lessen en kon eindelijk men eigen ding doen. Dat heeft gewerkt want ik heb nu mijn diploma Onthaal en PR. Ik heb ondertussen zelfs al werk gevonden in een groot bedrijf!

Ian V.L. uit Zelzate

Dankzij jullie vriendelijke coaches snap ik de leerstof veel en veel beter dan op school. Ik durf alles vragen en twijfel minder snel over mijn kennis. Ik heb gewoon meer zelfvertrouwen. Dat kwam goed van pas, zeker tijdens de mondelinge examens.

Samira B. uit Vilvoorde

Merci om me aan een diploma en aan werk te helpen. Dat is in the pocket!

Ferre O. uit Genk

Na een C-attest in het zesde jaar ben ik van school gegaan zonder diploma. Nu ik nieuw werk zoek, heb ik echt wel een diploma nodig. Daarom volg ik Handel. Daar vind je snel werk in. Ik moet nog maar twee examens doen voor ik men diploma krijg!! Ik ga zo blij zijn als ik dat diploma eindelijk heb. Dan kan ik een eigen leven opbouwen en alleen gaan wonen.

Thomas G. uit Deurne

Ik ben geslaagd! Op een jaar tijd heb ik al mijn examens gedaan. Dat was hard werken, maar het is gelukt. In de zomer ga ik me inschrijven voor een bachelor Informatica aan de hogeschool. Dan kan ik op kot. Heb er al zin in!

Liam F. uit Turnhout

Toen ik 14 was ben ik gestopt met school om hockey als topsport te doen. Later wil ik toch meer zekerheid en daarom doe ik mee aan de Examencommissie. Ik laat me natuurlijk begeleiden want helemaal op je eentje zijn al die examens veel te moeilijk.

Mohammed S. uit Waregem

Mijn coach heeft me door de examens geholpen. Zonder hem had ik het nooit aangekunnen. Nog eens superhard bedankt!

Dario H. uit Wetteren

Om te solliciteren heb je een diploma nodig. Maar dat is niet gemakkelijk. Daarom heb ik me hier ingeschreven. Dan weet je zeker dat je de juiste cursus leert en dat je 24/7 hulp kan vragen als iets niet duidelijk is. Echt een aanrader!

Felien V.D.G. uit Leuven