De fantastische voordelen van het Centrum voor Afstandsonderwijs


Wil je met onze cursussen studeren voor de examens van de Examencommissie? Een goede keuze! Wij bieden namelijk een uitstekende prijs/kwaliteit, tal van kortingen en gratis proeflessen. Ontdek hier alle voordelen!

Bewezen kwaliteit

Al talloze andere studenten hebben hun examens aan de Examencommissie met onze cursussen afgelegd en zijn met glans geslaagd. We zorgen ervoor dat iedereen die zich bij ons inschrijft alles heeft wat ze nodig hebben om hun diploma Secundair Onderwijs te behalen.

Laag inschrijvingsgeld

Wie studeert aan het het Centrum voor Afstandsonderwijs doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aanbieden. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je goedkoop in aan de laagste prijzen op de markt.


Gratis proefhoofdstuk

Voor elk vak vind je een gratis hoofdstuk. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken. De cursussen zijn speciaal opgesteld op basis van de vakfiches van de Examencommissie.


Op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven, zonder afbreuk te doen aan wat je moet kennen volgens de vakfiches.Begeleiding van ervaren vakcoaches

Al onze docenten hebben jaren ervaring. Zij leren je de theorie zoals je die nodig hebt om succesvol je diploma te behalen en verder door te stromen naar het Hoger Onderwijs of de arbeidsmarkt.Altijd dicht bij jou

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0