Voor Ouders

Een kansrijke toekomst voor je kind

Geen enkele schoolcarrière is afgerond zonder diploma Secundair Onderwijs. Zo'n diploma is essentieel om succesvol te solliciteren of om verder te studeren in het hoger onderwijs. Het behalen van een diploma heeft bovendien een positieve impact op het zelfvertrouwen en het persoonlijk welbevinden van je zoon of dochter. Kortom, een diploma is dé garantie op een kansrijke en rooskleurige toekomst.

Ook jouw kind verdient alle kansen die een diploma biedt. Ook jouw kind verdient een toptoekomst. Net daarom staat het Centrum voor Afstandsonderwijs (CVA) klaar voor jongeren die niet aarden in een gewone schoolsituatie. Zij kunnen hun diploma namelijk nog wel halen via de Examencommissie van de overheid, vroeger bekend als 'middenjury'.

Dankzij intensieve one-to-one begeleiding door gediplomeerde coaches én up-to-date cursussen in begrijpelijke taal leiden we jouw zoon of dochter naar een erkend diploma Secundair Onderwijs. Wij motiveren, stimuleren en moedigen aan. Een gepersonaliseerde aanpak, helemaal op maat van jouw kind. Dát is onze succesformule.

some SEO image keywords

Share This Article If You Liked It :)