Voor Ouders

Een kansrijke toekomst voor je kind

Geen enkele schoolcarrière is afgerond zonder diploma. Zo’n diploma is essentieel om succesvol te solliciteren of om verder te studeren in het hoger onderwijs. Een diploma heeft bovendien een positieve impact op het zelfvertrouwen en het persoonlijk welbevinden van je zoon of dochter. Kortom, een diploma is dé garantie op een kansrijke en rooskleurige toekomst.

Ook jouw kind verdient alle kansen die een diploma biedt. Ook jouw kind verdient een toptoekomst. Net daarom staat het Centrum voor Afstandsonderwijs klaar voor jongeren die niet aarden in een gewone schoolsituatie. Zij kunnen hun diploma namelijk nog wel halen via de Examencommissie, vroeger bekend als middenjury.

Dankzij intensieve one-to-one begeleiding door professionele coaches én up-to-date cursussen in begrijpelijke taal leiden we jouw zoon of dochter naar een welverdiend diploma Secundair Onderwijs. Wij motiveren, stimuleren en moedigen aan. Een gepersonaliseerde aanpak, helemaal op maat van jouw kind. Dát is onze succesformule.

diploma middelbare school

Share This Article If You Liked It :)