Voor jongeren

Een diploma zonder les

Een diploma Secundair Onderwijs halen zonder terug naar de les te moeten? Ook jij droomt ervan! Goed nieuws: wij maken jouw droom werkelijkheid!

Elke dag naar de les gaan is moeilijk als je al aan het werk bent, aan topsport doet, in het buitenland woont of gezondheidsproblemen hebt. Of misschien ben je de school na al die jaren gewoon beu? Don’t panic! Er bestaat een weg om je diploma te halen, zonder terug naar de les te moeten.

cursus opleiding

cursus opleiding

Hoe? Via de Examencommissie!

De Examencommissie, vroeger bekend als Middenjury, is jouw weg naar een diploma Secundair Onderwijs. Alle diploma’s van de Examencommissie zijn evenveel waard als een diploma van de middelbare school.

Schrijf je dus bij ons in en wij bereiden je perfect voor op de examens van de Examencommissie. Hoe doen we dat? Dat lees je hieronder.

Studeren waar en wanneer je wil

De les is verleden tijd. Vanaf nu studeer je waar en wanneer jij wil! ‘s Avonds laat op je slaapkamer? ‘s Morgens vroeg op de bus? Of gewoon even tussendoor in de zetel of aan je bureau? Alles kan en alles mag. Je studeert ook op je eigen tempo. Enkel jij kiest hoelang je elke dag studeert. Wat een verschil met de aanpak op school!

Up-to-date studiemateriaal

Ons studiemateriaal is extra duidelijk en makkelijk leesbaar. Jouw cursus is altijd helemaal up-to-date met de nieuwste vakfiches. De cursus bevat dus geen overbodige info! Zo leer jij enkel datgene wat je echt moet kennen voor de examens.

Online begeleiding

Heb je tijdens het leren een vraag? Wil je oefeningen laten nakijken? Onze behulpzame coaches staan altijd voor je klaar! Via het online studentenplatform geven ze handige feedback, toffe tips & tricks en duidelijke antwoorden op jouw vragen. Zo sta jij er nooit alleen voor. Dat maakt studeren een pak gemakkelijker!

Gratis proefexamen

Wil je jezelf testen voor je het echte examen maakt? Doe dan een gratis proefexamen! Zo weet je zeker of je er helemaal klaar voor bent. Bel of mail het secretariaat van het Centrum voor Avondonderwijs voor een afspraak.

What a succes!

Dankzij onze topcursussen en de hulp van onze vriendelijke coaches slaag jij voor alle examens. Ook voor de vakken die je op school zo moeilijk vond. Zelfs voor Frans of Fysica!

Zo haal jij door thuis te leren een officieel diploma Secundair Onderwijs. Zonder les, op je eigen manier en op je eigen tempo. Wat een verschil met de aanpak op school!

What a succes!

cursus opleiding

Share This Article If You Liked It :)