Een diploma zonder les


Droom jij er ook van eendiploma Secundair Onderwijs te halen zonder terug naar de les te moeten? Dan hebben we goed nieuws: wij maken jouw droom werkelijkheid!

Elke dag naar de les gaan is moeilijk als je al aan het werk bent, aan topsport doet, in het buitenland woont of gezondheidsproblemen hebt. Of misschien ben je de school na al die jaren gewoon beu? Geen probleem! Er bestaat een manier om je diploma te halen, zonder terug naar de les te moeten.

Hoe? Via de Examencommissie!


De Examencommissie, vroeger bekend als de Middenjury, is jouw weg naar een diploma Secundair Onderwijs. Alle diploma’s van de Examencommissie zijn evenveel waard als een diploma van de middelbare school. Wij helpen je perfect voorbereiden op de examens van de Examencommissie. Hoe doen we dat? Dat lees je hieronder.

ALLE VAKKEN INSCHRIJVEN• Studeer waar en wanneer je wil

Naar de les gaan is verleden tijd. Vanaf nu studeer je waar en wanneer jij wil! ‘s Avonds laat op je slaapkamer? ‘s Morgens vroeg op de bus? Of gewoon even tussendoor in de zetel of aan je bureau? Alles kan en alles mag. Je studeert ook op je eigen tempo. Enkel jij kiest hoelang je elke dag studeert. Wat een verschil met de aanpak op school!

• Up-to-date studiemateriaal

Ons studiemateriaal is extra duidelijk en makkelijk leesbaar. Jouw cursus is altijd helemaal up-to-date met de nieuwste vakfiches. De cursus bevat dus geen overbodige info! Zo leer jij enkel datgene wat je echt moet kennen voor de examens.

• Online begeleiding

Heb je tijdens het leren een vraag? Wil je oefeningen laten nakijken? Onze behulpzame coaches staan altijd voor je klaar! Via het online studentenplatform geven ze handige feedback, toffe tips & tricks en duidelijke antwoorden op jouw vragen. Zo sta jij er nooit alleen voor. Dat maakt studeren een pak gemakkelijker!

• Gratis proefexamen

Wil je jezelf testen voor je het echte examen maakt? Doe dan een gratis proefexamen! Zo weet je zeker of je er helemaal klaar voor bent. Bel of mail het secretariaatvoor een afspraak.

Succes gegarandeerd!

Dankzij onze topcursussen en de hulp van onze vriendelijke coaches slaag jij voor alle examens. Ook voor de vakken die je op school zo moeilijk vond. Zo haal jij door thuis te leren een officieel diploma Secundair Onderwijs. Zonder les, op je eigen manier en op je eigen tempo. Wat een verschil met de aanpak op school!

Deze studenten gingen je voor...

"Door omstandigheden ben ik na het vierde middelbaar van school gegaan. Enkele jaren later was mijn persoonlijke situatie wat stabieler en besloot ik toch voor mijn diploma Secundair Onderwijs te gaan. Ik kwam als snel terecht bij Examencommissie.com en vond en besloot mij met deze cursussen voor te bereiden op de examens in Brussel. Na een jaar hard zwoegen en volledig focussen op de vakken, behaalde ik mijn diploma. De cursussen hebben enorm geholpen, omdat ik zo niet zelf al de leerstof bijeen moest zoeken."

Matthew, 22
"Ik behaalde mijn diploma Secretariaat-Talen met hulp van de opleidingen op Examencommissie.com. Dankzij de uitstekende begeleiding van de vakdocenten kon ik altijd verder wanneer ik even vast zat. Een paar examens heb ik twee keer moeten afleggen, omdat ik niet genoeg voorbereid was de eerste keer, maar de tweede keer lukte het wel. Ik zou het zeker aanraden om je met deze cursussen voor te bereiden op de examens. Mij heeft het enorm geholpen."

Sara, 19
"Naar school gaan is niets voor mij. Ik kan me absoluut niet concentreren tijdens de lessen en wil liever zelf bepalen wat ik wanneer doe. Daarom is de Examencommissie echt een godsgeschenk voor mij. Ik bepaal volledig zelf hoe, wat en wanneer ik studeer. En vanaf ik een vak helemaal onder de knie heb, plan ik eenvoudig een examen in en ga ik het afleggen. Heerlijk, die vrijheid!"

Jordan, 18fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0