Wij geven jou een tweede kans

Op basis van de vakfiches

Begeleiding van een vakdocent

Wat is het Centrum voor Afstandsonderwijs?


Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de meest gespecialiseerde onderwijsinstelling die je voorbereidt op de examens van de verschillende Vlaamse en Waalse examencommissies in België.

Wil je versneld je secundaire opleiding afmaken of wil je toegang wil tot een beschermd beroep? Heb je je diploma secundair onderwijs nog niet behaald en wil je zo snel mogelijk kunnen studeren aan een hogeschool of universiteit? Dan kan je bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat je in enkele maanden tijd je erkende diploma behaalt via de examencommissie van de Vlaamse of Waalse Gemeenschap.

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs organiseert de perfecte opleiding als voorbereiding op de examens van de verschillende examencommissies in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De erkende diploma's secundair onderwijs die daar worden uitgereikt geven toegang tot het hoger en universitair onderwijs. Wij zorgen er voor dat je goed bent voorbereid op je examen en je slagingskansen er maximaal zijn!

Studeren moet leuk zijn! Daarom hebben we dan ook de beste docenten in ons team gerecruteerd. Bovendien beperken we ons tot de essentie om te slagen voor het examen. Je hoeft dus niets te leren dat niet aan bod komt op het examen. Bovendien hebben we alles goed voorbereid op je persoonlijke online leeromgeving eCampus. Je vindt er alle oefeningen, fimpjes, samenvattingenen tutorials die je op een aangename manier de leerstof doen onthouden. Bovendien geven we je inzage in hoe de dingen worden gevraagd op het examen. Op het leerplatforma vind je de examenvragen uit het verleden. Wie bij ons de voorbereidende lessen heeft gevolgd heeft dan ook de hoogste kans op slagen!

aUsMeetUs

aUsWhatDoWeStandFor

Het Centrum voor Afstandsonderwijs zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar diploma Secundair Onderwijs kan behalen, zonder les te moeten volgen aan de middelbare school. Met onze handige cursussen, specifiek opgesteld op basis van de officiële vakfiches, bereidt elke student zich snel en doeltreffend voor op de examens van de Examencommissie. Dankzij de professionele begeleiding van ervaren vakdocenten kunnen we hoge slaagkansen garanderen. Zo helpen we onze studenten door te stromen naar de arbeidsmarkt of het Hoger Onderwijs.

aUsWhatWeWouldDoWithoutThem

aUsMeetOurGreatTeamOfTeachers

teacherProfileAltText Adelijne Martin

Gesprekstechnieken

teacherProfileAltText Andy De Bruyn

Toegepaste Chemie TSO

teacherProfileAltText Astrid Verhulst

Informatica TSO

teacherProfileAltText Ellen Van Herbruggen

Algemene Economie TSO

interestsCarouselHeader

Examencommissie TV

recentBlogs

aUsInfluencersHeading

Influencer Michelle Stulin

Michelle Stulin

aUsJoinedIn

Capricorn girl with a spiritual mind Loves crystals, the moon & oils

readMore
Influencer Evelien Anthonis

Evelien Anthonis

aUsJoinedIn

readMore
Influencer Estelle Hagen

Estelle Hagen

aUsJoinedIn

De blondine Estelle is ontzettend populair in Nederland. Momenteel heeft ze zo’n 139k volgers op Instagram en iets minder dan 100k op TikTok.

readMore

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-