tConsultant

Tibo Cras

Tibo is als student begonnen aan onze school en heeft na jobs in het onderwijs en in de horeca de stap gezet naar een carrière bij ons. Met zijn gedrevenheid en ambitie wil Tibo graag het uiterste van zichzelf en de omgeving rond zich halen.
 
Dankzij de lerarenopleiding heeft Tibo een didactische vorming gekregen. Hierna is hij zichzelf blijven heruitvinden en opleidingen volgen. Zowel in de horeca is hij zichzelf blijven ontwikkelen als erbuiten. Met diploma’s als wijnkenner, eventmanager, in EHBO,... als resultaat. Met deze probeert hij voor zowel studenten als docenten de ideale leeromgeving te creëren.
 
In zijn vrije tijd is Tibo zeer actief. Hij is vaak bezig met sporten of werkt bij in de horeca als flexijob. Hij onderhoudt graag zijn sociale leven met vrienden en kennissen door regelmatig af te spreken.
 
Tibo’s motto: “Work hard, play hard”. Door hard en veel te werken, maakt hij het voor zichzelf mogelijk om te ontspannen op de momenten en de dingen in het leven te doen, die hij wil doen. Vakantie, een uitdaging, eens uit eten gaan...

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-