tConsultant

Sheenah D'hondt

Moet er iets georganiseerd worden? Bel dan naar Sheenah! Als opleidingsmanager heeft ze namelijk heel wat verschillende verantwoordelijkheden. Denk daarbij aan de algemene planning, de rekrutering van nieuwe collega's en de communicatie met docenten. Voor Sheenah is elke dag een nieuwe uitdaging!

Sheenah leerde organiseren tijdens haar opleiding Communicatiemanagement (Digitale Media). Toch is het haar spontane en sociale persoonlijkheid die er keer op keer weer voor zorgt dat alles in de plooi valt! 

Buiten de werkuren houdt Sheenah van risico’s nemen. De makkelijkste weg? Die laat ze graag aan haar voorbij gaan! Ze is dan ook een avontuurlijk type. Haar avonturen deelt ze graag met haar hondjes. 

Voor onze studenten heeft Sheenah een duidelijke boodschap: ‘"Je moet het eerst willen, dan zal je het kunnen!"

 

Levendige alleskunner

Organisatietalent

Verantwoordelijk


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-