tConsultant

Nick Van Boxel

Nick heeft al heel wat jaren op de teller staan als business analyst en IT-coördinator aan onze school. Hij zorgt voor een aangename surfervaring op onze websites. Mede dankzij hem studeren onze studenten dan ook altijd en overal vlot via de eCampus. 

Nick volgde een opleiding tot bedrijfsmanager en marketeer. Zijn economische kennis geeft hij maar al te graag door aan onze enthousiaste studenten Bedrijfsbeheer!

In zijn vrije tijd maakt Nick al eens een tochtje op zijn stalen ros of geniet hij van een leuk concert.

Nick staat altijd voor iedereen klaar. Zijn motto is dan ook duidelijk: "Hulp nodig? Laat het me weten!"

Vindingrijk

Economische kennis

Sportief


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-