tConsultant

Kim Peeters

Kim is het vriendelijke gezicht dat je treft op onze campus in Antwerpen of Hasselt. Kom je eens langs? Dan ontvangt zij je met open armen! Ook via mail, telefoon of chat staat ze voor je klaar. Dankzij haar behulpzame karakter gaat ze steeds tot het uiterste voor jou. Studenten helpen is dan ook haar grootste bron van energie. 

Het is opvallend hoe goed Kim de noden en wensen van onze studenten weet in te schatten. Dat talent heeft ze te danken aan haar opleiding Psychologie. De mensenkennis die ze daarbij opdeed, breidde ze later nog uit met een opleiding Seksuologie. 

In haar vrije tijd is Kim erg sportief en houdt ze van lekker eten. Je doet haar ook een plezier met een leuke film of een avondje stappen. 

Kims motto luidt: "Life is the biggest party you’ll ever be at!" Samen met haar collega’s maakt ze dan ook van elke dag een feestje. Hierdoor vliegt haar werkdag in een mum van tijd voorbij!  

Attent

Uitstekende mensenkennis

Energiek


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-