tConsultant

Jordan Stanchev

Als software ontwikkelaar, ontwikkelt Jordan nieuwe functies en mogelijkheden voor onze websites, mailings, en interne systemen van de school. Het oplossen van bugs en computer gerelateerde problemen is slechts het topje van de ijsberg. Jordan is een echte IT-held die alle technologische problemen aanpakt die zich voordoen.

IT is een echte passie voor Jordan, en volgens hem 'passie is energie.' Hij haalt echt kracht uit datgene waar hij zich op richt! Of zoals Jordan zichzelf graag noemt: 'een energievampier!'

'Zelfstudie staat open voor iedereen, maar wordt alleen gevolgd door hen die weigeren een klein en doelloos leven te leiden.'

It department


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0