tConsultant

Audrey Van Bambeke

Audrey is onze copywriter en is verantwoordelijk voor het schrijven van onze slogans, nieuwsbrieven, cursuspagina's en nog veel meer!

Al van kleins af aan is ze een boekenwurm. Ze heeft altijd een passie voor taal en verhalen gehad, maar tijdens haar opleiding Communicatiewetenschappen ontdekte ze wat hier achter schuilt. Ze leerde over de invloeden van taal en communicatie. Dat bracht haar uiteindelijk bij haar job als copywriter!

Audrey kan het best beschreven worden met het spreekwoord: 'Stille waters hebben diepe gronden.'  Onderschat haar dus niet!

Nieuwsgierig

Empathisch


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0