teacherLabel

Liesbeth De Raedt

4.1/5

Liesbeth De Raedt is je persoonlijke begeleider tijdens de opleidingen Frans, Nederlands en Spaans. Vijftien jaar geleden is ze afgestudeerd als romaniste aan de universiteit van Leuven. Vrij snel stapte ze in het onderwijs en had ze de smaak te pakken gekregen. Eerst stond ze enkele jaren in het middelbaar om dan naar het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs over te stappen.
 
"De tien jaar ervaring in verschillende types onderwijs hebben me in staat gesteld om zelf cursussen te beginnen schrijven, met de bedoeling zo resultaatgericht mogelijk te werken", zegt Liesbeth. "De jaren die ik als zelfstandige taaldocente in bedrijven heb gewerkt, hebben hierbij geholpen."
 
Via een privé-taalschool gaf ze intensieve taalbaden en korte stoomcursussen. De aanpak in bedrijven leerde haar doelgericht en snel te werken. Liesbeth vindt dat studies combineren met een job en je privéleven een zware opdracht is. Ze wil dus liever zo weinig mogelijk tijd verspillen en zich richten op wat je écht moet kunnen en kennen.

teacherGivesCourse Nederlands TSOFrans BSONederlands BSOand Frans TSO.

Liesbeth De Raedt givesCourses

Nederlands TSO

Behaal binnen enkele maanden jouw diploma Secundair Onderwijs!

Frans BSO

Volg de up-to-date cursus voor Frans BSO, opgesteld a.h.v. de vakfiches.

Nederlands BSO

Volg de up-to-date cursus voor Nederlands BSO, opgesteld a.h.v. de vakfiches.

Frans TSO

Als je nu start met de cursus Frans TSO, heb je in 6 maanden je diploma op zak.


Recentblogs

Docente Talen: Liesbeth De Raedt

Liesbeth is een echte talenknobbel en doceert al jarenlang aan honderden studenten van het CVA. Je zal door Liesbeth vol enthousiasme begeleid worden als je je inschrijft voor één van onze thuisstudies Frans, Nederlands of Spaans.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0