teacherLabel

Astrid Verhulst

4.3/5

“Van achter de computer en de telefoon zaken regelen is helemaal mijn ding. Na een bijna volledige carrière in administratie, geniet ik er nog steeds van”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Astrid werkte zowel als zelfstandige, als in loondienst in verschillende administratieve functies. Ze werkt intussen al bijna 15 jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar job als docent aan onze school.
 
Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Word en Excel tot Administratief bediende, Secretaresse, Receptioniste en Zakelijke communicatie. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus in te studeren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docente die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.
 
Astrid is ook docente energetisch therapeut. Intussen is ze al meer dan 25 jaar actief bezig met energetisch werk. “In een beginfase boeide het mij zo dat het iedere seconde van mijn vrije tijd innam.”, zegt ze enthousiast.  Astrid volgde verschillende cursussen (waaronder Reiki Master, Alchemic healing, Inverse Wave therapie, stemwerk, spirituele psychologie …) om haar kennis op energetisch vlak uit te breiden. Intussen heeft ze zelf al enkele honderden studenten opgeleid.


Astrid Verhulst givesCourses

Tekstverwerking BSO

Schrijf je in voor de cursus Tekstverwerking BSO en leer alles wat je moet kennen!

Informatica BSO

Behaal binnen enkele maanden jouw diploma Secundair Onderwijs!

Tekstverwerking TSO

Zonder lessen je diploma Secundair Onderwijs behalen? Maak er nu werk van!

Informatica TSO

Start vandaag met de voorbereiding voor Informatica TSO en maak werk van je diploma!

Kantoortechnieken TSO

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, van thuis uit of onderweg?


Recentblogs

Administratief sterk met docente Astrid

Wie een opleiding volgt aan het CVA, heeft zelf al mogen ervaren hoe gemotiveerd en toegewijd onze docenten zijn. Zij vormen het kloppend hart van het CVA, en zijn een inspiratiebron voor onze studenten. Aangezien we zo fier zijn op onze docenten, stellen we hen graag even aan je voor. Zo is er Astrid Verhulst, die verschillende cursussen bij ons doceert.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-