Persoonlijk studieadvies


Leuk dat je jouw diploma Secundair Onderwijs wil behalen! Een diploma van het Secundair Onderwijs is essentieel om succesvol te solliciteren of omverder te studeren in het Hoger Onderwijs. Het diploma behalen via de Examencommissie is voor veel studenten de beste keuze, en het is evenwaardig als je diploma behalen via de middelbare school. Je toont bovendien dat je uitstekendzelfstandig kan werken. Je toont dat je doelen kan stellen én ze bereiken. Dat zijn waardevolle skills op de arbeidsmarkt.

Een diploma behalen via de Examencommissie is echter niet altijd even eenvoudig. Gelukkig sta je er niet alleen voor!Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Weet je niet goed welke richting je wilt volgen? Of welke cursussen je nodig hebt? Of heb je nood aan wat studietips en motivatie? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag verder. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Ons team is er voor jou!

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website.

Bovendien ben je van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om de volledige cursussen eensin te kijken of vragen te stellen.

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellenom jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0