teacherLabel

Christophe Goidts

4.9/5

Christophe Goidts is zelfstandig organisatieadviseur en geeft les aan verschillende hogescholen in Vlaanderen en Nederland. Na de uren zet hij zich met veel plezier in voor het volwassenonderwijs. Als hoofddocent van verschillende communicatie- en managementopleidingen aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs helpt Christophe Goidts jaarlijks tientallen studenten op weg om een diploma te behalen.
 
“Wat ik zo fijn vind aan het lesgeven bij het CVA is dat ik gemotiveerde mensen die een duidelijke belangstelling hebben voor een bepaald studiegebied kan helpen”, vertelt hij. “Het tijdperk van afstuderen en ‘ervan af zijn’ is voorbij”, meent Christophe. “Door bij te blijven leren, ontwikkel je jezelf. Niets levert zo veel op als een investering in jezelf!” Vandaar dat verschillende mensen met de meest uiteenlopende carrières zich continu scholen of bijscholen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs.

teacherGivesCourse Engels TSO, Communicatie en PR TSO, and Engels BSO. Christophe teacherAlsoGivesCoursesOnthaal en PR TSO, and Secretariaat Talen TSO.

Christophe Goidts givesCourses

undefined

Engels TSO

Is het tijd voor je diploma Secundair Onderwijs? Start met Engels TSO.

undefined

Onthaal en PR TSO

Volg de up-to-date cursus voor Onthaal en PR TSO, opgesteld a.h.v. de vakfiches.

undefined

Secretariaat Talen TSO

Behaal binnen enkele maanden jouw diploma Secundair Onderwijs!

undefined

Communicatie en PR TSO

Is het tijd voor je diploma Secundair Onderwijs? Start met Communicatie en PR TSO.

undefined

Engels BSO

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, van thuis uit of onderweg?


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0