Campus Genk (Atlas College)

Mosselerlaan 110, Genk , BE

freeWifi

Ruime leslokalen

Uitstekende verbinding

Ruime parking voor de deur

generalInfo

Voor onze opleidingen in Genk maken we gebruik van de lokalen van het Atlas College. De campus ligt net buiten het centrum van de stad en maakt deel uit van een netwerk van scholen in de buurt. Voor het gebouw ligt een ruime parking en er stopt een bus vlak voor de ingang van de school.

 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

lessonPlanning

lessonPlanningText

Je bereikt de campus makkelijk met de wagen via de E314. Je kan gratis parkeren aan de ingang van het gebouw. Rondom de campus liggen bovendien verschillende bushaltes.

directions


Auto

Rijd je langs de E314? Neem dan afslag 31 naar Genk-centrum of afslag 32 naar Genk-Oost. De campus ligt op vijf minuutjes rijden van de snelweg. Kom je uit de richting van Hasselt? Neem dan de N75 langs Bokrijk.

Bus/Tram

Je vindt verschillende bushaltes in de directe omgeving van de campus: halte Sint-Lodewijkstraat tegenover de school en halte Campus Bret in de aangrenzende straat.

Trein

Kom je met de trein naar Genk? Neem dan aan het station bus G1 richting Waterschei of G6 richting Zwartberg. Stap af aan halte Sint-Lodewijk of halte Campus Bret.

coursesIn Genk

startdataEmpty

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0