Voor Jolien was de Examencommissie hét ticket naar succes.

Jolien was 18 jaar en een beetje verloren in het leven. Na jaren proberen op verschillende scholen, besloot ze de Examencommissie te proberen. Lees hier haar ervaringen.

moreInfo

Waarom stellen we dingen uit?

Uitstelgedrag overvalt ons allemaal wel eens. Alle taakjes die niet absoluut vandaag moeten gebeuren, schuiven we door naar morgen. Dat zorgt ervoor dat je stagneert en geen vooruitgang boekt. Als ondernemer is het belangrijk om dat te voorkomen en steeds je doelstellingen te bereiken. In deze blog leggen we 3 oorzaken van ons uitstelgedrag uit.

moreInfo

Schrijf met jouw talent een succesverhaal

Als schrijver ben je niet beperkt tot het schrijven van boeken. Ook in het bedrijfsleven kan je als schrijver aan de slag. Wil jij een loopbaan uitbouwen met je schrijftalent? Ontdek dan in deze blog waar je allemaal terecht kan!

moreInfo

Hoe richt je jouw persoonlijke werkruimte best in?

Een eigen kantoor of studieruimte in huis is geen overbodige luxe. We spenderen steeds meer tijd binnen. Een vaste plek om te werken, gescheiden van waar je tot rust komt is essentieel. Wij geven in dit blogbericht enkele tips om je eigen werkplekje in te richten, zodat jij comfortabel en productief aan de slag kunt!

moreInfo

Digitaal vs. Papier: wat is beter?

Studenten leren steeds meer op hun laptop, tablet of smartphone. Het is handig, snel en heeft tal van voordelen. De meeste studenten verkiezen tegenwoordig hun tablet boven een fysiek cursusboek. Maar is het studeren op een scherm wel even goed als het klassieke studeren met een papieren cursus? Die vraag nemen we even onder de loep.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0