​​​​​​​


De Sint heeft wat voor jou!

Sinterklaas strooit met kortingen tot wel 20% op alle opleidingen. Ben je op zoek naar nieuwe vaardigheden, kansen binnen jouw droomsector en een snelgroeiend netwerk? Grijp je kans vanaf 2 tot en met 6 december, claim je plaatsje en start een interessante en winstgevende carrière!

Op zoek naar inspiratie voor jouw verlanglijstje? Neem dan zeker eens een kijkje in ons studieaanbod, hier vind je alle kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen op jouw maat!


​​​​​​​

Thuiscursussen

Wil je je studie combineren met je werk- en gezinsleven? Dan zijn onze kwalitatieve thuisstudies jouw absolute match. Geniet van professionele begeleiding, studeer waar en wanneer je wil en school jezelf om!

Onze thuisstudies


​​​​​​​

Virtual Classes

Het comfort en gemak van thuis studeren combineren met het groepsgevoel van een klassikale opleiding? Dat doe je met onze Virtual Classes. Neem snel een kijkje in ons aanbod en claim je virtuele plaats!

ONZE Virtual Classes


​​​​​​​

Groepsopleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding waarmee je jouw netwerk aanzienlijk uitbreidt? Geniet van de begeleiding van een ervaren docent, maak klassikaal praktijkgerichte oefeningen en ga voor een winstgevende carrière!

ONZE Groepsopleidingen

Geniet nu van unieke kortingen

We lanceren regelmatig exclusieve acties met kortingen. Daarnaast hebben we ook een aantal vaste promoties waarvan je het hele jaar door gebruik maakt. Die vind je hieronder terug!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0